Beoordelingen / Product review

 • Sonniboy 18-03-2019

  Past prima

  Prima passende zonneschermen voor een mooie prijs. Enige verwarrende was dat er op de website staat dat de benodigde clips meegeleverd worden. Echter blijken deze helemaal niet nodig met dit systeem.
  Verder onhandig dat er 2 bedrijven zijn met nagenoeg dezelfde naam. Hierdoor misverstanden en verwarring met het zoeken van contact om de clips die niet nodig bleken te zijn.
 • Andre 28-02-2019

  Goede kwaliteit, niet helemaal passend

  De levering was vlot, de 2 schermen voor de beweegbare ramen vd achterdeuren zijn iets te klein. Maar dat heeft Privacyshades opgelost (nalevering) door extra klemmetjes te sturen.
 • BMW X3 19-02-2019

  Met een woord "Perfect"

  Past prima. Eenvoudige montage en afdoende tegen de zon. Prima service web-shop.
 • VDB 01-11-2018

  .

  Goede , snelle levering , plezierig contact .
  Goede pasvorm , makkelijk te monteren .
  De plakstrips zijn voor verbetering vatbaar .
 • VolvoV40 25-09-2018

  Snelle en correcte levering. Pasvorm matig

  Levering was snel en verder prima in orde.
  De pasvorm van de privacyshades in mijn Volvo V40 (2004) vind ik echter matig. De twee schermen op de achterklep zijn iets te groot, zodat ze iets over elkaar heen schuiven. De shades voor de achterdeuren zijn in de hoeken iets te hoog, waardoor ze er niet zo mooi in zitten. Hierdoor zit de stof ook nog niet mooi strak gespannen.
  Ik laat ze toch zitten. Het is uiteindelijk een relatief goedkope oplossing vergeleken met het laten plaatsen van folie of andere oplossingen.
 • Ron 13-09-2018

  Goede pasvorm

  De pasvorm in mijn Ford ecosport is prima. De schermen van de zijramen worden met klemmen bevestigd die achter de raamrubbers bevestigd worden. Dit werkt prima. Het scherm van de achterruit wordt met plakklemmen op zijn plaats gehouden. Bij levering ontbrak één van deze drie plakklemmen, dit is prima opgelost door een nazending. Na een week is een van de klemmen van de achterruit losgeraakt. De plaklaag zit nog op de deur, deze is losgekomen van de metalen klem zelf. Jammer.. nu zit ik in Zuid-Frankrijk met een gedeeltelijk bevestigd scherm voor de achterruit.
 • Sonniboy 30-08-2018

  Aanbevelingswaardig produkt.

  Prachtig zonnescherm voor in de auto. Het past precies en ben blij dat ik toch de keuze heb gemaakt voor Sonniboy. De materialen voelen kwalitatief goed en stevig aan, maar ook dat het achterraamscherm uit 1 stuk bestaat is geweldig. Niet te donker en prima zicht van binnen naar buiten. Levering was conform afspraak. Aambevelingswaardig produkt.
 • Car Shades 24-08-2018

  Op tijd, professioneel verpakt.

  De schermen werden op tijd geleverd, ze waren professioneel verpakt en perfect passend te monteren. Een mooiere luxueuzere uitstraling van mijn auto was het effect.
 • Volvo V70 carshades 21-08-2018

  Prima service!

  De bestelde shades voor mijn Volvo V70 werden al een dag eerder afgeleverd dan was aangegeven!
  Er bleken in de verpakking 2 klemmetjes voor de zijramen te weinig te zitten. Na een mailtje gestuurd te hebben werd mij gevraagd om een foto van de betreffende klemmetjes te maken en te mailen. Binnen no time lagen de ontbrekende klemmetjes op de deurmat. Dat noem ik nog eens service!
 • Erros 20-08-2018

  Privacyshades nissan juke.

  Privacy shades goed verpakt en snel geleverd. Alleen kunststof beugeltjes kunnen kracht van de shades niet aan, buigen uit hun bestand. Verder alles oké.
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. Volgende